Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Södra FF P8–9

27 maj 2017
11:00

Triangelns IK P05

Referat: Eskilstuna Södra FF P12 Gul - Triangelns IK P05

Triangeln är på besök på ett stekhett Skogsängens IP.        Samlingen kantas av manfall i båda lägren.  Så en något sval start i en annars stekhet sommardag.  Båda lagen kommer till start med endast en avbytare var. Det är sånt som händer ibland. Dock två taggade gäng, som verkligen kliver in och krigar från början till slut. Det var inte det lättaste i värmen, det är småskavanker och och småskador även under matchen, men samtliga biter ihop och jobbar på riktigt bra.   Triangeln öppnar målskyttet i en annars rätt så tät och jämn första halvlek, det är bra tempo och spel från båda lagen. Vi utjämnar strax innan paus och har jobbat oss tillbaka in i matchen.     I andra halvlek är vi ändå inte alls med från start, det går lite väl lätt för gästerna att rycka åt sig en tvåmålsledning, men välförtjänt då man är klart hetast! Vi håller uppe spelet riktigt bra till slut, men är lite för tunna i närkamperna, och triangeln tar över lite och har allt fler och längre anfall.   Tredje halvleken vill vi ändra om lite, vi jagar för att komma ikapp, men måste täppa till bakåt först och främst, vi lyckas ganska bra till en början, men nu börjar tröttheten verkligen göra sig påmind, inte så konstigt! Det är riktigt varmt!  Triangeln kopplar ett stadigt grepp om matchen och vi börjar stressa och rensar mest bort bollen, vi har några riktigt fina anfall då vi väggar oss fram, men orken tryter rejält nu, och vi tar lite långbollar mot slutet som är nära att lyckas, men gästerna är för svåra idag.  Man är "hetast" när det gäller så att säga, det bjöds på fint spel från båda lagen, matchen är jämn rakt över, men segern känns rättvis då man verkligen utnyttjar sina chanser samt jobbar hårt medans vi är under press och växer sig starkare och större på mittfältet bla.   3-5 är slutresultatet, vi är hur nöjda som helst med killarna! En riktig kämpainsats, och en riktigt bra lagmoral matchen igenom.         Tack ska ni ha killar!! Tanka vatten o mat så ses några av oss imorgon igen! Tack Triangeln för en bra match i värmen!! Tack Anna o Ellen vid fikabordet, tack matchvärden Adde Hammarberg! Tack publik och domare.  På återseende.      / Adde Jonas